suppose design office: house in fukuyama

‘house in fukuyama’ by suppose design office
all images courtesy suppose design office

japanese suppose design office have recently completed ‘house in fukuyama’ in hiroshima, japan.
the three storey concrete residence is situated below street level. a main feature of the house
are its two tower stairwells — the entrances to the building, located on the rooftop.


‘house in fukuyama’ — street level view


the living space


kitchen and living area


living area


one of the corridors


leading onto the balcony


the rooftop entrance


‘house in fukuyama’

Реклама

Добавить комментарий

Заполните поля или щелкните по значку, чтобы оставить свой комментарий:

Логотип WordPress.com

Для комментария используется ваша учётная запись WordPress.com. Выход / Изменить )

Фотография Twitter

Для комментария используется ваша учётная запись Twitter. Выход / Изменить )

Фотография Facebook

Для комментария используется ваша учётная запись Facebook. Выход / Изменить )

Google+ photo

Для комментария используется ваша учётная запись Google+. Выход / Изменить )

Connecting to %s

%d такие блоггеры, как: