Minimal Details

Designer: jonek + dressler architekten
Location: Bielefeld, Germany
The architects aimed to preserve the main visual identity of the building but minimize any detail. Part of the extensive energy-saving concept, as well as the aesthetic approach, is the integration of triple-glazed, openable windows with no visible frames from the outside. The entrance door is entirely flush-mounted and all functions such as the door communication, camera, letterbox and the doorhandle are totally integrated.
Реклама

Добавить комментарий

Заполните поля или щелкните по значку, чтобы оставить свой комментарий:

Логотип WordPress.com

Для комментария используется ваша учётная запись WordPress.com. Выход / Изменить )

Фотография Twitter

Для комментария используется ваша учётная запись Twitter. Выход / Изменить )

Фотография Facebook

Для комментария используется ваша учётная запись Facebook. Выход / Изменить )

Google+ photo

Для комментария используется ваша учётная запись Google+. Выход / Изменить )

Connecting to %s

%d такие блоггеры, как: