Living Space Visually Connected to the Woodland Site

Living Space Visually Connected to the Woodland Site various living areas

Registering the new work to the existing house is a conceptual allee of walnut casework. The casework weaves together and provides clarity to the various living areas. The quarter sawn casework and flat sawn flooring employ walnut in a Chiascuro manner, creating bold contrasts to the existing white painted brick walls and plaster ceiling. Corian casework elements are positioned as kitchen, mudroom, and bath objects, further juxtaposing a smoothness to the textural brick and plaster.

Living Space Visually Connected to the Woodland Site dining living area

Living Space Visually Connected to the Woodland Site large living area

Living Space Visually Connected to the Woodland Site bedroom area

Реклама

5 thoughts on “Living Space Visually Connected to the Woodland Site

Добавить комментарий

Заполните поля или щелкните по значку, чтобы оставить свой комментарий:

Логотип WordPress.com

Для комментария используется ваша учётная запись WordPress.com. Выход / Изменить )

Фотография Twitter

Для комментария используется ваша учётная запись Twitter. Выход / Изменить )

Фотография Facebook

Для комментария используется ваша учётная запись Facebook. Выход / Изменить )

Google+ photo

Для комментария используется ваша учётная запись Google+. Выход / Изменить )

Connecting to %s

%d такие блоггеры, как: